X
X
Back to the top
X

Partners

The Boom! Music Studio

The Boom! Music Studio is een opnamestudio in de Meern die haar diensten voor bijna 100 procent heeft gelieerd aan TeamNL Music. Deze dynamische opnamestudio onder leiding van Frank Verkooyen produceert, componeert en arrangeert al meer dan 20 jaar voor veel opkomende artiesten. Ook de reeds bekendere namen uit de muziekbizz als b.v. Peter Beense, Willem Barth, Henk Dissel, Robert Pater, Colinda en Daisy, Frans Duijts e.v.a. hebben de weg naar dit productiehuis gevonden. Van remake (cover) tot een song speciaal op jouw lijf geschreven.

Hoesontwerp en persing

Het hoesontwerp en de uiteindelijk persing van het fysieke product wordt door TeamNL Music in zijn geheel verzorgd. Meestal volstaat een totale oplage van 100 exemplaren incl. promotie exemplaren (65 stuks).

Communicatie

Reehuis Media is jouw rechterhand als het om communicatie gaat. Bij de release van jouw song hoort een professioneel geschreven persinfo. Middels dit op maat gesneden concept wordt jouw product tevens onder de aandacht gebracht bij de redactie van de belangrijkste muziek gerelateerde websites als b.v. TV Oranje, Sterren.nl, RadioNL en vele andere.

Videoclip

Het verlengstuk van de audio is een perfect aansluitende videoclip die jouw boodschap alleen maar zal versterken. TeamNL Music beschikt over een ruime database aan clipmakers. Afhankelijk van het type liedje, zullen wij klantgericht adviseren welke clipdesigner het beste tot zijn recht komt bij jouw song.

Plugging en promotie

Score Promotions is een gedreven speler op gebied van plugging en promotie voor vrijwel elke muzikale act . In de loop der jaren heeft Score Promotions zich gespecialiseerd in het Nederlandstalig repertoire. Door een rijk netwerk komt jouw product nationaal, regionaal en lokaal ruim onder de aandacht .

Distributie

Boep is een gespecialiseerd distributeur van digitale muziek (downloads en streams) en tevens de grootste speler voor de Nederlandse markt. De ruime know-how en juiste afzetkanalen bieden een solide basis voor veel platenmaatschappijen om hun producten juist door Boep online te distribueren.

TeamNL Music... klaar voor de volgende stap!

Neem gerust contact met ons op!

© 2023 TeamNL Music | All rights reserved.